Definire termeni

Utilizator – orice persoană fizică, persoană juridică, bot, robot sau orice formă de accesare a site-ului automată pentru a vizualiza, a publica, a descărca sau a copia conținut.

Conținut – orice informație prezentată sub formă de articol, flux de informație/date, discuție, spațiu publicitar și conținutul acestui spațiu. Conținutul poate fi publicat sub formă de imagini, video sau text.

Serviciu – furnizarea accesului la site-ul Play-ponturi.com

Accesul la site și acceptarea termenilor

Aveți dreptul să folosiți acest site doar pentru a obține informații, orice utilizare în alt scop este strict interzisă. Scopul site-ului este să ofere utilizatorilor o gamă variată de informații printre care: avancronici la meciuri și evenimente importante, sugestii de ponturi și pronosticuri, bilete recomandate, recenzii la agenții de pariuri online, articole și sfaturi utile, unelte ce te pot ajuta să câștigi mai mult la pariuri etc.

Pentru a accesa site-ul trebuie să dispuneți de o conexiune activă de internet pe un calculator sau un dispozitiv mobil cum ar fi un smartphone sau o tabletă. Play-ponturi.com nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau al accesului pe care îl aveți la internet.

Accesarea site-ului atrage implicit acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor impuse de site. Informațiile de pe această pagină trebuie tratate ca și clauze ale unui contract, de care depinde accesarea și folosirea site-ului Play-ponturi.com

Site-ul are dreptul de a schimba oricând condițiile de folosire ale site-ului, acestea devenind valabile în momentul publicării, fără a fi necesară notificarea utilizatorilor. Aceste modificări nu au caracter retroactiv.

Conţinutul site-ului

Informaţiile oferite pe site-ul Play-ponturi.com au caracter informativ. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru pierderile suferite de o persoană care foloseşte serviciile oferite de site. Play-ponturi.com este un site dedicat unor persoane majore (minim 18 ani împliniți) care se consideră că au discernământ să aleagă singure unde şi ce anume pariază.

Corectitudinea informaţiilor oferite de Play-ponturi.com referitoare la anumite site-uri de jocuri de noroc trebuie verificatedirect la sursă (pe site-urile respective) şi nu trebuie să fie considerate sigure pentru că apar pe site-ul nostru.

Play-ponturi.com nu-şi asumă responsabilitatea pentru pariurile plasate la agenţiile promovate pe site. Responsabilitatea aparţine în totalite celor care vizitează site-urile recomandate de noi.

Play-ponturi.com nu vă oferă posibilitatea de a paria online. Nu suntem o agenție de pariuri online ci un site de informare în legatură cu pariurile sportive şi jocurile de noroc.

Pentru a paria trebuie să accesaţi site-urile agenţii de pariuri online şi să respectaţi termenii şi condiţiile site-urilor respective.

Play-ponturi.com nu transmite live sau înregistrat evenimente sportive. Nu încurajăm și nu suținem pirateria. Pe site pot fi prezente unele linkuri către site-uri de livestreaming, iar responsabilitatea asupra conţinutului de pe site-urile respective nu ne aparţine.